Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning en verwennerij, deze ontspanningsmassage van Massagepraktijk Frangipani.

Werkwijze ontspanningsmassage:

Bij ons eerste contact zal ik vragen naar je klachten en je gezondheid.

Vervolgens neem je plaats op mijn massagetafel en wordt je toegedekt onder een heerlijk groot badlaken; tijdens de herfst en winter maanden is de massagebank heerlijk verwarmd en werk ik met warme olie.

Relaxte, ontspannende muziek staat aan. Een vertrouwd gevoel staat voorop zodat je ook heerlijk kan ontspannen tijdens de massage.

Van hieruit begin ik met de massage en start ik met een rustig onderzoek. Daarop volgend start ik met zachte en langzame strijkingen en knedingen. Meestal combineer ik verschillende massage technieken; Ik luister, Ik kijk en Ik voel. Ik stem de massage af op waar jij behoefte aan hebt.

Na afloop kun je rustig bijkomen en krijg je een glas water. Tijdens het bijkomen mag je een kaartje trekken. Ik heb verschillende doosjes waar je uit kan kiezen: inspiratie kaartje, denk positief of een NU kaartje.

*Een massage bevordert de afvoer van afvalstoffen. Neem daarom ook thuis nog 1 á 2 glazen water zodat de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via de nieren en de blaas.

Maak een afspraak.

Bel 06 27 43 81 82 of mail: